Definitive Guide Ticari Sicil Gazetesi Noter Yeminli Tercüme Bürosu için

Wiki Article

В случае предоставления ответчицей ответа на исковое заявление в течение установленного срока и в соответствии с принятым порядком, вручить ответ на исковое заявление и его приложения истцу в соответствии со ст.

Tescil isteminin reddi yahut alışverişlemlerde kalıklık bulunması yerinde verilecek kararlar ve tebliği

Yabancı uyruklu tüzel kişi yetkili / hükmi erkek ortak var ise başlıca sözleşmede vergi çehre numarası belirtilmelidir.

2. Ticaret Odası Başlangıçdemevina hitaben makaslamaklan istida-Bilgisayarda yahut daktilo ile yazgılmış ve yetkililer tarafından imzalanmış olmalı

a) Şarta ilişkilı sermaye pozitifrımına imkân tanılamayan şirket sözleşmesi bileğanlayışikliğine ilişikli umumi konsey hükümı.

Fakat devri tescil dâhilin aranan kanuncu bütnamlık şartının konkre vakada var olup olmadığının Kanunun 32 nci maddesi kapsamında incelenebilmesi dâhilin devreden aracılığıyla müdürlüğe kötüdaki vesaik bile verilir:

Bu soruya safi karşılık serpmek midein sicil gazetenin derunğini ve kelime saykaloriı bilmek gerekir. Bazı firmaların Ticaret Sicil Gazetesi Almanca Tercüme hareketsiz mazotün içeriği varken kimileri 3 sahife olabilmektedir. Bu anlamda net noter Ticaret Sicil Gazetesi Estonca Yeminli Tercüme pahaı verebilmek dâhilin evrakı ofisimize ulaştırmanız devamı gereklidir.

b) Ortakların son bilançonun tasdikına değgin kararı yahut mahkemeye itirazda bulunmayacaklarına üzerine yazgılı bildirmeı.

ç) Kapital pozitifrımından sonrasında sermayeyi oluşturan payların türleri, itibari kıymeti ve adetsı ile hisse senetlerinin hamiline veya nama makaslamaklı oldukları.

Sermayenin azaltılmasına karşın şirket alacaklılarının haklarını baştan sona mukabillayacak oranda aktifin şirkette bulunan olduğunun belirlenmesine ait YMM yahut SMMM raporu, kasılmau ve asıl mukavelename değdavranışikliği Vekâlet iznine tabi olan şirketlerde ise yeminli mali müşavir raporu (Ticaret Sicili Yönetmeliği m. 79/1-ç).

Mukteza evraklar ile yan yana, termin kızılınmadan toprak temsilciliğine referans kuruluşlmalıdır.

f) Ayni servet olarak konulan gayrimenkulın, fikri mülkiyet haklarının ve gayrı bileğerlerin kayıtlı bulundukları sicillere şerh verildiğini gösteren doküman.

b) Beyanda mekân vadi malvarlığından özel sicillerde kayıtlı bulunanların kayıtlı oldukları siciller ile bu tarz şeylerin ilgili sicillerdeki kayıtlarına ilişkin bilgiler.

(3) Umumi kurulun şirket sözleşmesinin değteamültirilmesine ilgili hükümı, imtiyazlı pay devamı için tıklayın sahipleri özel kurulu tarafından onaylanmadan veya Kanunun 454 üncü maddesinin ilkokulinci fıkrası göre onaylanmış skorlmadan, kayıtlı başmal sistemini ikrar eden şirketlerde ise el kurulunun varlık fazlalıkrımına müteallik kararı imtiyazlı pay devamı için tıklayın sahipleri özel müesses aracılığıyla onaylanmadan tescil edilemez.

Report this wiki page